Info

 

Sus Travel er et rejsebureau, som tilbyder rejser til alle uden begrænsninger.

Vi tilbyder individuelle rejser, grupperejser, familierejser, for skoler, foreninger og handicaprejser – alle skræddersyet efter ønsker og behov.

Her finder du rejser til sol og sommer, skirejser og cykelrejser, storbysferie, Wellness og behandling med evt træning efter behov for dig som ønsker ferie med masser af afslapning eller genoptræning.

 

Sus Travel er grundlagt af Greger Jensen og Susanne Nilesen, baseret på Gregers’s erfaring og viden fra mange år på bagen i rejsebranchen og Susannes baggrund og erfaringer med at rejse med et handicap efter en ulykke, som betød et aktivt liv som gående blev et aktivt liv i kørestol.

Susanne Nielsens deltagelse i Tv programmet “BS & Outsiderne”, hvor hun sammen med 9 andre, hver deres handicap, rejste 2500 km tværs igennem Afrika, gav Susanne meget stort indblik og unik forståelse for, hvad det vil sige at rejse med et handicap og hvor meget der kan lade lade gøre.

Idag består SusTravel af 5 friske kvinder, med hver deres kompentencer. Tilsammen udgør vi et stærk team og vi vil med glæde være behjælpelige med at lave din ferie, så du, dine venner og familie får en behagelig og dejlig ferie, efter behov.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Susanne Nielsen

Få et tilbud - klik her

Udfyld formularen her, så sender vi dig et tilbud

Bekræft her at du at vi må sende dig bekræftelse og mere information om skiferien til din mail. Dette er nødvendigt af hensyn til persondatalovgivningen. Hvis du siger NEJ TAK kan vi ikke sende dig det ønskede.